Vi er specialister i at finde og udvælge de rigtige kandidater, som er i stand til udvikle din virksomhed.

Copenhagen Search Partners tilbyder rendyrket Search & Selection målrettet din virksomheds behov og målsætninger. Med base i København assisterer vi lokalt og globalt med værdiskabende ydelser. Vi er dit lokale alternativ til de globale searchvirksomheder.

Vores searchydelser kendetegnes ved seniorinvolvering og assistance på flere niveauer – lige fra rekruttering af tunge specialister til ledere hele vejen op gennem organisationen.

Fremskridt gennem mennesker

Vi tilbyder en professionel, struktureret og gennemprøvet proces, hvor vi er dybt involverede i dit projekt og trækker på et stærkt netværk – skabt gennem mange års arbejde i branchen.

Vi ser på, hvad det er for nogle opgaver, du skal have løst, og hvilke mennesker, der kan bringe dig i mål. Skal du for eksempel klare dig globalt eller eksportere til et andet land, kan det være en god ide at rekruttere medarbejdere, der kender kulturen.

Det rette match

Foruden vores personlige indsigt i mennesker og brancher anvender vi professionelle testværktøjer fra People Test System til at afdække nuancerne i den enkelte kandidat.

Det handler om at finde netop dét miks af kompetencer og personlige egenskaber, som går hånd i hånd med målene, værdierne og kulturen i din virksomhed.

Kontakt os, og hør mere om vores ydelser.

Vi rekrutterer til:

Ledelse
Økonomi og administration
Projektledelse
IT og professional services
Salg og marketing
Engineering
Produktion og SCM
Offentlig sektor

Inden for brancherne:

Life Science
IT
Consumer Goods/FMCG
Financial Services
Energi og miljø
Entreprenører og rådgivende ingeniører
Industrivirksomheder
Offentlig sektor
Øvrige