SEARCH & SELECTION

Vi har stor erfaring med at finde ledere, mellemledere og specialister med de afgørende personlige og faglige egenskaber.

Search & Selection af ledere, mellemledere og specialister

Leder du efter medarbejdere, der kan gøre en forskel for din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Vi har stor erfaring med at finde ledere, mellemledere og specialister med de afgørende personlige og faglige egenskaber.

Vi søger og finder for dig

Copenhagen Search Partners tilbyder målrettet Search & Selection for din virksomhed. Vi kan både udpege kandidater fra vores eget stærke netværk og udforme stillingsopslag, der tiltrækker de rette ansøgere og profilerer din virksomhed udadtil.

Alle kandidater bliver naturligvis testet og vurderet indgående, før vi sender dem videre til dig. Vi går i dybden med karaktertræk, menneskelige egenskaber og intelligens ved hjælp af anerkendte testværktøjer fra People Test System.

People Test System

People Test Person (PTP) er en personlighedstest, som afdækker 12 overordnede karaktertræk og 36 underliggende egenskaber. Denne test bruger vi både i rekrutteringen og som redskab til personlig udvikling.

People Test Logik (PTL) er en intelligenstest, som giver en detaljeret profil af matematisk og logisk formåen inden for otte forskellige områder. Testen bruges til at opsummere en persons færdigheder og afdække, hvor han eller hun adskiller sig.

Kontakt os, og hør mere om search & selection.

Har du spørgsmål?

Copenhagen Search Partners P/S
Nyropsgade 39-43, 4. sal
1602 København V

Tel.: +45 5354 0008
Mail: info@cspartners.dk