Skip to main content

YOUR TRUSTED ADVISOR

DIN LOKALE OG GLOBALE PARTNER

Copenhagen Search Partners tilbyder målrettet Search & Selection for din virksomhed. Leder du efter medarbejdere, der kan gøre en forskel for din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Vi har stor erfaring med at finde ledere, mellemledere og specialister med de afgørende personlige og faglige egenskaber.

Vi er specialister i at finde og udvælge de rigtige kandidater, som er i stand til udvikle din virksomhed. Copenhagen Search Partners tilbyder rendyrket Search & Selection målrettet din virksomheds behov og målsætninger. Med base i København assisterer vi lokalt og globalt med værdiskabende ydelser. Vi er dit lokale alternativ til de globale searchvirksomheder.


Fremskridt gennem mennesker

Vi tilbyder en professionel, struktureret og gennemprøvet proces, hvor vi er dybt involverede i dit projekt og trækker på et stærkt netværk – skabt gennem mange års arbejde i branchen. Vi ser på, hvad det er for nogle opgaver, du skal have løst, og hvilke mennesker, der kan bringe dig i mål. Skal du for eksempel klare dig globalt eller eksportere til et andet land, kan det være en god ide at rekruttere medarbejdere, der kender kulturen.

Det rette match

Foruden vores personlige indsigt i mennesker og brancher anvender vi professionelle testværktøjer fra People Test System til at afdække nuancerne i den enkelte kandidat. Det handler om at finde netop dét miks af kompetencer og personlige egenskaber, som går hånd i hånd med målene, værdierne og kulturen i din virksomhed.

BRANCHER

Advokatbranchen
Consumer Goods/FMCG
Energi og miljø
Entreprenører
Financial Services
Industrivirksomheder
Life Science
Private Equity
Rådgivende ingeniører
Staten og det offentlige
Teknologi/IT services
Øvrige

FAGOMRÅDER

Corporate Finance, M&A, Investment Banking
Engineering
Finans, Økonomi og administration
IT og data
Jura
Ledelse
Produktion og SCM
Projektledelse
Salg og marketing
Strategi/Operations
Øvrige
X

Vores ydelser

For kandidater

Om os

Close Menu

Copenhagen Search Partners
Nyropsgade 41, 4. sal
1602, København V

CVR nr: 36936045

 

Tlf: +45 5354 0008
info@cspartners.dk